Merhabalar,
yeni haber temamız için kapsamları genişletiyoruz. Bunun için sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum.
Sırada eklenecek olan aşağıdaki özellikleri oylayıp fikirlerinizi belirtmenizi rica ederim.

Geliştirme sürecinde bize değerli vaktini ayırıp fikirleriyle destek verenlere de temamızdan hediye edeceğimizi belirtmek isterim.

1 ) Firma rehberi ilan sistemi: Yönetim panelinden gelişmiş ilan yönetimi ve detaylandırması yapılabilecek. Bu sayede yerel haber siteleri, yerel firmalardan ücretli veya ücretsiz tanıtım hizmeti edinebilecekler.
2 ) Paket sistemi: Paketler için özel bir sayfa kodlanacak ve bu sayfa içerisindeki paketler sayesinde satış yapılabilecek. Ana şablonu talebe göre 2-3-4-5 şeklinde çoğaltılabilir.
3 ) Üyelik sistemi: Herkes üye olarak giriş yapabilecek. Giriş yapan kullanıcılar mevcut profillerini değiştirebilecek, ilan ekleyebilecek veya onay için yazı gönderebilecek.
4 ) E-ticaret entegrasyonu: Tema için alternatif olarak tamamen Woocommerce entegrasyonu kullanılabilecek.