ARKADAŞLAR YAŞLANDIM!
Türkiyedeki internet sorunu yüzünden gerçekten yaşlandım. Oturduğum yer merkeze uzak anlıyorum ama verdikleri her hizmet kalitesiz.
Alt yapım VDSL 100mbps destekliyor. Denemediğim firma kalmadı. Bu eve taşındığımdan beri sağlayıcı değiştirip durdum. Şu an millenicom kullanıyorum.
Benim sitemim arızaya veya bakıma değil. Bu firmalar nasıl bu kadar umursamaz oluyorlar anlamış değilim. Özellikle cumartesi gününü seçmişler gibi bir de arıza veya akşam şu saatte bakım olacak diye hiç bilgi verilmiyor. Arıza olduğunda internetiniz şu sürede düzelecek diye belirtilmiyor.
Arızanın olduğunu oyuna girince pingimiz 50-100-200 görünce anlıyoruz. Yıldım artık. Firmalara derdimi anlatmaktan da sıkıldım. 20mbps upload yerine 10mbps verirler. Düzelttircez diye 10 arama yaparız düzelir sonra ping sorunu çıkar. Bi onun içinde 10 arama yaparız sonra firma yine yok arıza yok bakım diye interneti keser. Sonra farklı firmaya geçeriz o da aynısını yapar.
Kısaca bu döngü hep devam ediyor. Düşünsenize gençsiniz ve ülkenin binlerce probleminin içinden internet problemiyle uğraşıyorsunuz. Gençlere de üzülüyorum kendime de üzülüyorum. Onlarca derdin arasında bunlarla uğraşmak çok saçma.
Vaktinizi aldım, okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
NOT: SADECE OYUN İÇİN DEMİYORUM. BENİM MESLEĞİM İNTERNET İLE ALAKALI.