Boş kaldığımda elim hemen telefona gidiyor. Ama artık gerçekten sıkıldım; telefonu fırlatıp bir kenara atmak istiyorum. ‘Bakmayayım’ diyorum ama olmuyor.

Instagram’a giriyorum, karşıma saçma sapan videolar çıkıyor. Facebook’ta gereksiz haberler, X’te ise insanın psikolojisini bozan içerikler… LinkedIn biraz daha düzgün ama orası da fazlasıyla resmi ve soğuk bir ortam.

Ben insan enerjisine ve frekansına çok inanıyorum. İster istemez çevremdeki şeylerden etkileniyorum ve bu durum enerjimi ciddi şekilde tüketiyor. Sürekli negatif içeriklerle çevrili olmak beni yoruyor.

Hiç mi gerçekten rahatlatıcı, moral verici, bilgilendirici, düşündürücü ve pozitif enerji veren bir yer yok? Hep güzel şeylerin paylaşıldığı, olumlu düşüncelerin konuşulduğu, negatif fikirlerden uzak bir ortam… İnsanların samimi olduğu, kendini bulabileceği, huzur ve sakinlik hissedeceği bir platform neden yok?

İnsanların birbirine destek olduğu, yapıcı fikirlerin konuşulduğu ve pozitif bir bakış açısının hakim olduğu bir ortam… Gerçekten böyle bir yerin eksikliğini hissediyorum.

Şu anda bana en iyi gelen yer R10. Burada vakit geçirince biraz olsun rahatlıyorum. Günün her saatinde göz gezdiriyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Bence bu konuda en iyi platformlardan biri burası.

Siz başka neler yapıyorsunuz elbet işten vakit kalıyordur tek ben mi böyleyim ?