hocam boykotu yapacaksanız tam yapacaksınız, kullandığınız işletim sistemi cihaz bile amerikan menşei, telefonda geçin vestele(yerlilik oranı min %50), işletim sisteminde geçin linuxa, bilgisayarda geçin caspere(yerlilik oranı %50 ye yakın) görelim, kalkıp starbuckstan kahve, kola içmiyorum boykota destek oluyorum demeyin, bu bir öyle bir böyleye girer bunun diğer adı kıvırmak. Bugün uğradım sizin ve
@Provizyon; 'nun yerine 2 genç arkadaşımıza kahve ısmarladım, gayet lezzetliydi, boykotunuz bitince bir uğrayın.
Merhaba hocam, öncelikle neyi nasıl ve ne tür yapacağıma ben karar veriyorum, karıştı sanırım

Biz inançlı insanlarız, inançlı insanlar zulüme sessiz kalmamak için ellerinden geleni yaparlar, ayrıca boykotu kendi halinde yaşarlar, benim ne yaptığımı Allah biliyor ve görüyor ve gayette aramızda, hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca kimsenin UMRUNDA DEĞİL senin kahve içmen 👍🏻
Sizden kim bir kötülük görürse, onu eliyle düzeltsin; buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle buğzetsin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir.
(Müslim, İman, 78)
Ayrıca burdan
@Provizyon; hocama teşekkür etmek istiyorum, böyle direndiğin için Allah seni mükafatlandırsın inşallah.
Bizim gibi direnen herkese selam olsun.