Merhaba 2023 tarihinde lol/valorant hesabımın satışını yapmıştım gamermarkt.com sitesi üzerinden evime tebligat geldi hakkımda dava açılmış 2 hesap için (gamermarkt.com sitesinden satılan hesap geri alınma sebebiyle dava açıldığını ve xxx. tutarın ödeme yapılması) gerektiği söylenmiş, ben bu durumla daha öncede karşılaşmıştım hesap benim adıma olmadığı için uğraşmayıp ödeme yapmıştım sürecin nasıl ilerleyeceğini az çok biliyorum. Benim tarafımdan herhangi bir hesap alınma işlemi gerçekleştirilmedi ve bu davaları gamermarkt.com sitesinin açtığını düşünüyorum (alıcının değil) 100₺ hesap için kimse bu kadar uğraşmaz ki ayrıyetten hesabım benim tarafımdan alınmadığına dair kanıtlarım var hesapların ilk maili ile devrini sağlamışım benim tarafıma gelen davaya itiraz etmeyi düşünüyorum, bunun için gerekirse riot temsilcisi de kullanabilirim, sizce süreç nasıl olur? Bu sitenin bu şekilde birçok işlemi var muhtemelen arkadaşların yaşı küçük olduğu için tebligat vs gelince korkup ödeme yapıyorlar, riot hesap satışlarının satılması da yasak zaten bu site bunun aracılığını sağlıyor. Hesap çalınma işlemiyle ilgili kanıt istediğimde kendi özel geliştirdiğimiz sistem üzerinden tespit edildiğini ve satıcının mağduriyeti giderilmesini söylüyorlar ve bunun kanıtını istediğimde hiçbir şekilde hesabın benim tarafımdan çalındığına dair kanıt ve kişisel bilgi paylaşmıyorlar fakat benim tüm bilgilerimi sağa sola dağıtmayı biliyorlar

süreç hakkında nasıl bir durum oluşur? Avukat vs arkadaş var ise özel olarakta anlatabilirim
Bu dönemde bu tarz şikayetler çok olmuş birçok arkadaş mağdur olduğunu dile getirmiş. Ayrıca bu işlem herhangi bir zarar içermiyor fakat site 10 katı kadar fiyat istemektedir.