Dik durmayı toplum olarak öğrenemedik. Ne yaşadığınızı aranızda ne geçtiğini bilmiyoruz. Bu mevzu da insani haller içinde iki kelime ediyoruz hiçbir kurumu karalamadan. Kardeşim konun da haklıysan üstüne düşeni yaptıysan korkma fakat kime ne yaptığının da bilincinde ol yani. Elbette seni başlarının üzerinde taşımayacaklar. Ben Fabrika da çalışiyorum ve yetkililerle büyük bir tartışma yaşadım. Gittim her şeyi üstlerine anlattım. Sonrası benim için iyi olmadı fakat kimseye de eğilmedim ağlamadım Allaha münacaat ettim ne yaparsam her şeyin bilincinde olarak yaptım gerçekten zor zamanlar geçirdim Allahın yardımı sayesinde bu güne kadar geldik. Şimdi yeni girenden eskisine saygı duyuyor selam veriyor bir sorunu olunca söylüyor. O dönem Çıkarın dedim çıkarmadılar napayım. Bundan sonra ya mücadele edeceksin ya da ağlayacaksın. Ağlarsan da merhamet edeceklerini sanmam ki oldu ki merhamet ettiler yine esas adamları olmayacaksın. Mesela benim olayda Herkes bir anda düşmanım oldu sonra ne mi oldu? Haklı olduğum konularda kim olursa olsun bir adım geri atmadım bas bas bağardım Allahın yardımı nasibimiz sayesinde ekmeğimizdeyiz.
Böyle yapın demiyorum ortamınızı muhabbetinizi arkadaşlığınızı bilmiyorum böyle yapın fa demiyorum. Naçizane yaşadıklarımı anlattim. Geçmiş olsun.