Berkayel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kral köpek ailesi izlemenizi tavsiye ederim, ayrıca köpek eğitmeni de değilsiniz. “Bağırarak bıraktırıyordum normalde” hey Allahım köpek bile beslememen gerekiyor aslında ama eğitmenim diye geziyorsunuz 😂
Kral köpek ailesinin tüm eğitimlerini aldım merak etme hocam, oda kendine eğitmen diyor güya ama köpek eğitimi öyle bir şey değil. Siz her gördüğünüz eğitimcinin ağzından çıkanı dinliyorsanız vay halinize.
Toplam 15 farklı eğitimciden özel eğitim aldım ve hepsini harmanlanmış bir hale getirdim.
Okuduğum kitabın ve izlediğim videoların haddi hesabı yok tecrübeye gelirsek de bu güne kadar +150 üzerinde köpekle çalıştım ve hiç bir müşterimden olumsuz bir dönüş almadım.
+ Olarak afad gibi arama kurtarma görevi gerektiren kurumlara köpek eğitim hizmeti verdim. O depremde televizyonda izlediğiniz bazı köpeklerin eğitimini ben verdim.

Her şeyi geçtim, konunun başında terzi kendi söküğünü dikemez diye bir cümle söyledim farkındaysan, bu da kendi köpeklerimi eğitemediğimi belirtiyor. Bunun nedeni ise bir çok çevresel farklı müdehale. Benim dışımda köpeğe yapılan müdehaleler.

Kral köpek ailesine gelirsek de, köpek psikolojisini iyi biliyorlar, eğitimini değil.
Not olarak da şunu söyleyim, her köpek sahibine o sayfayı bende öneriyorum. Ama köpek eğitimi sadece psikolojisini ve beden dilini bilmekle yetmiyor. 3-5 videosunu izleyip burda bana laf yapmayın olur mu

Daha izlediğiniz kişinin ne üzerine uzman olduğundan bile haberiniz yokken, bana köpek bile beslemeniz yanlış demeniz ise ayrı bir komedi.

Köpek adam çağrı olan arkadaş, köpek beden dili uzmanı. Köpek eğitmeni değil. Arada ki farkları ayırt edemiyorsanız öğretelim. Eğitmen ile beden dili uzmanı arasında ki farkı. Sonrasında beni yargılama moduna geçebilirsiniz.

Bunca şeye rağmen hala konuşursanız yorum yapmıycam. Yaptığı işte para ödemeyen bir arkadaşa ne denir ki başka?
Gerçi uslubu da bozuk bir arkadaşsınız, elli tane uyarı yemişsiniz yönetimden, şikayetleriniz falan ortada. Benim sizle muhattap bile olmam yanlış. Başka konulara Boş yorumlar yapmaya devam edebilirsiniz ama benim konularıma yapamazsınız.. Konu kilitdir.