Merhabalar, öncelikle kadınım, kadınların sevilmedgi bı ülkede olsak da. Lütfen, saygısızlık yada kötü yorumlar hiç yazmayın , anneyim , üniversite mezunuyum, kendi başınun çaresine bakmaktan başka çaresi olmadı için buraya yazıyorum desteğinize ihtiyacım var, 3 ay önce son isimden kendim ayrıldım , oğlum var biraz özel bı çocuk kendim de sağlık sorunlarım var, evden Kendi işimi yapmak istiyorum çünkü bı use girdiğimde yürümüyor defalarca denedim bundan başka çarem yok, SEO yada başka önerilerinize açığım, Makedonyaya taşınmayı düşünüyorum çünkü İstanbul artık ölüm gibi çok yorucu maddi konularda vs, ayruca SEO alanidna bana bir ay iki ay stajyer gibi beni yetişmek isteyen gerçekten iyilik yapmak isteyen biri varsa çok sevinirim büyük bı iyilik olur, çünkü gittiğim ülkede kendi işimi yapmak kimseye muhtaç olmamak istyorm, yardim edecek yada fikir sunacak kişiler bilsin ki büyük iyilik yapacak, tek isteğim gidip sosyAL medya da ağlayacak bı kadın da olmadgim için para değil iş ve fikir konusinda desteğiniz! gerçekten çok zor durumdan kendim çıkmaya çalışyorm başka bı çarem de yok . Bekliyorum...