Teknoloji boykotu yapmıyorum demediniz ama biz gelişmemiş bir ülkeyiz her konuda uygulayamıyoruz dediniz kusura bakmayın birebir aynı kelimeleri kullanmadığım için

2.5 sene önce almış olmanız ABD'nin daha gelişmiş bir ülke için kasasına koyduğu paraya destek verdiniz mi verdiniz. Konu bu kadar basit aslında. Üstelik siz direkt iPhone yani ABD'ye ait bir şirketin ürününü kullanıyorsunuz. Neyse memnunsanız güle güle kullanın
Çalışanlar konusunda evet doğrudan hedef almadınız ancak yaptıklarınızın bir sonucu olarak böyle durumlar yaşandı istemeyerek yaşanan şey olayda sizi günahsız kılmaz. Olay yaşandı ve bunda payınız varsa sizde bu çarkın içindesinizdir ama ben isteyerek yapmadım cümlesi maalesef ki pek geçerli bir argüman değil.
Konu vidana nasıl geldi anlamadım ama siz Starbucks'ta kahve içmiyorsunuz diye vicdanlı ben içiyorum diye vicdansız olduysam varsın olsun canınız sağolsun.
Özetle çok zıt kutuplardayız sizinle ne ben sizin doğrularınızı değiştirebilirim ne siz benim o yüzden size hayırlı geceler diliyorum.
2,5 sene önce böyle bir olay gündemdeydi, biz mi bilmiyorduk?
Ben günahkâr olduğumu düşünmüyorum açıkçası, aksine bu konuda inatla tavır koyanları sadece anlamaya çalışıyorum.
Evet ama, ancak gibi ifadeler kullandığınızdan aslında görüşlerimizin ne denli farklı olduğunu daha net bir şekilde ortada olduğunu gözlemleyebiliyoruz.
En azından saygı çerçevesinde tartıştık, bende size hayırlı geceler diliyorum