Herkese Selamlar, Yaklaşık 40 gün önce türkçe shorts kanalı oluşturdum hiç bekletmeden video yükledim ve bugüne kadar 325 aboneye kadar ulaştım(ilk youtube kanalım) 350k görüntülenme aldı hiç önerilenlere düşmedim. İzlenmelerin %94'ü shorts akışından geldi. Ortalama her videom 10-15k izlenmeye başlamıştı. Ama farklı şekilde işliyordu bugün paylaştığım video 3-4k da kalıyor 2 gün sonra 15k'ya kadar ilerliyordu. Ama bugün bir içeriğim için telif atıldı video silindi ve bugün paylaştığım video 1k da kaldı izlenmiyor ilerlemiyor hiç bir tepki yok. 40 günde 50 video yükledim. Şimdi bu konuda bilgi sahibi olan herkesten bilgi veya öneri istiyorum. Benim 2 düşüncem var bu kanalı kapatıp farklı türkçe bir kanal açıp kanalı bir hafta bekletip sonra aynı içerikleri tekrar yüklemek veya ingilizce bir kanal açıp videolarımı ingilizceye dönüştürüp o şekilde yeni kanala yüklemek. Ben bunları düşündüm. Ama bilgili ve deneyimli olan abiler kardeşler öneri ve yorumlarınıza açığım. Kafa şişirdiysem affola. Hayırlı Geceler.