OTOMARKET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 2022 yılında bir trafik kazasına karıştım %100 ben suçluyum bugün eve 65 bin₺ değer kaybı mahkeme ve avukat ücreti için icra kararı gelmiş bunu benim mi? ödemem gerekiyor yoksa sigorta mı öder.
Öncelikle geçmiş olsun. Değer kaybını siz değil sizin sigorta şirketiniz öder (Sompo Sigorta Hariç). Size gelen mahkeme emri değer kaybı değilde karşı aracın ticari araç olup tamir esnasında kâr kaybına uğradığından dolayı olabilir. Eğer direk değer kaybı ise o yıl aralığında hangi sigorta şirketinden sigortalı iseniz oraya başvurun. Çagrı merkezi size pek yardımcı olmaz. Şirketi ögrenirseniz size iletişim mail adresini bulabilirim. 2. Ve en etkili yol ise linkedin hesabinizdan sigorta şirketini etiketleyerek serzenişte bulunmak okur, kurumsal kimlik bozulmaması adına daha hızlı dönüş sağlıyorlar. Sizi arayarak karşı tarafın avukatı yada hasar şirketi olduğunu söyleyen kişiler olursa kesinlikle vekalet yada herhangi bir evrak vermeyin. Aklınıza takılan ve benim yardım edeceğim bir durum olursa irtibata geçebilirsiniz whatsapptan.