Web sitemizden satın alın TIKLA
R10.net üyeleri pm atabilirler.
SINIRSIZ LİSANS AÇIK KAYNAK
Ödeme yapıldıktan sonra otomatik teslimat hizmetimiz vardır 1 kereye mahsus kurulum ücretsiz

En kısa sürede daha fazla sanal pos eklenecektir
Her siteye kolay kurulum yapabilirsiniz kurulum talimatları ve S.S.S için özel sayfa yapılmıştır zip içinde bulabilirsiniz

ANA KONU
YAZILIMA GÜNCELLEME GELMİŞTİR DETAYLAR ANA KONUDA.
V2 SÜRÜM

|———————-03.01.2025—V2——————-|
-Shopier entegrasyonlu PayTR benzer yeni script yapılmıştır
-Admin panel iyileştirilmiştir
-css dosyası ayrılmıştır
-ufak küçük düzeltmelerde yapılmıştır

SATIŞ ÖNCESİ BİLGİLENDİRME
1. Kullanım Hakkı: Yazılım yalnızca bireysel kullanım amacıyla sunulmaktadır. Satışı, ticari kullanımı veya ücretsiz dağıtımı kesinlikle yasaktır.
2. Haklar: Tüm satış ve kullanım hakları yazılım geliştiricisi olarak bana aittir. r10.net ve diğer platformlardaki ilk paylaşım hakkı da bana aittir.
3. Geliştirme ve Güncellemeler: Yazılım tarafımdan geliştirilmiştir. Gelecekte yapılacak güncellemelerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
4. İade ve Para İadesi: Yazılım, açık kaynaklı olarak teslim edilmektedir. CD/DVD ya da iç çamaşırı ürünlerinde olduğu gibi, teslim edilen script için iade veya para iadesi mümkün değildir.
5. Teknik Özellikler: Yazılım, HTML ve PHP kullanılarak geliştirilmiştir ve PHP 8.0+ ile uyumludur. İçerisinde yönetim paneli ve ödeme formu bulunmaktadır.
6. Sorumluluk: Script satın alınmadan önce incelenmelidir demoda ne varsa o teslim edilecektir. Sorunsuz çalışmaktadır ve satın alan kişiler belirtilen tüm kuralları kabul etmiş sayılır.
7. Teknik Destek Süreniz 30 Gündür
8. Tarafınıza 2 adet script teslim edilecektir her Script’in farklı farklı ek özellikleri vardır genel özellikler konu içerisinde belirtilmiştir
9. Sanal pos firmalar tarafından kapanan hesaplarınızdan veya onay almayan hesaplarınızdan sorumlu değiliz
10. Sorularınız için pm atabilirsiniz
11. Alt klasörlerde düzgün çalışmıyor
Bu şartlara uymayan herhangi bir işlem, hak ihlali olarak değerlendirilip hukuki süreç başlatılabilir.
Alan kişiler kuralları okumuş ve anlamış sayılacaktır.