Merhaba, a101de bulunan kazandibi tatlısını çok seviyorum, her gün kazandibi tatlısı alıyorum 😁 olay bu değil Tabiki anlatıyorum;

A101'de 4gündür aynı kasiyer kız ile karşılaşdım ve her seferinde kasa arkası indirimli ürünlerden öneriyor,almak istermisiniz diye soruyor. İstemediğimi belirttim. Didi önerdi istemedim, tonbalıgı önerdi yine istemedim . Her gittiğimde soruyor.

Dün 2 tane kazandibi almaya gittim, kasada başka kasiyer vardı. oda rafları düzenliyordu, didi veya tonbalıgı almayamı geldin dedi 😁 hayır istemiyorum dedim😁

Bugün kasada yine denk geldik , didi al, tonbalıgı al dedi😄 Müşteri felan yoktu. Ürün satmayı çok mu istiyorsun dedim, evet dedi. Peki Seninle bir oyun oynayalım mı? Dedim. Oda olur,oynayalım dedi.
Oyun basit,taş kağıt makas ; ben kazanırsam bana çikolata ısmarlarsın, eğer sen kazanırsan didi + çikolata ısmalarım dedim. Benim şansım yok dedi, kız kazandı 😁 çikolatasını ısmarladım, didiyi aldım 😁
Kıza sordum, kasa arkası ürün sattığında senin kazancın nedir dedim? Bilmiyorum, sanırım prim veriyorlar dedi😁 Bilmeden mi ürün öneriyorsun dedim 😁
Bu da böyle bir anım oldu😄
Bu arada kızın adını felan bilmiyorum, tanışmadım. Bu olay mağazada müşteri yokken yaşandı. Bu anıyı unutmam artık.