abicim yapma böyle şeyler... yalvarıyorum sana, ziyan etme paranı... grafiğe bak... zaten çıkmış, yükselmiş... bu riske değer mi ? buraya yazdığına göre iyi de para bağlamışsındır.

bak... yine de sen bilirsin ama ben ne yaptığımı söyleyeyim... al bir matriksiq, orada yükselen düşen trend formasyonlarını sana alarm olarak veriyor. kur alarmları, ıvır zıvır hisselerle uğraşma, bir100'den daha küçük hisselere girme, on taneden 2 tanesi zarar yazsa kalanlar senindir. zarar yazanları da beklersen artıya döner zaten. riski böl, parça parça gelen alarmlara göre al.... veya... aç en çok düşen birst100 hisseleri ekranını, en çok düşenlerden al parça parça... daha da düşerse yine al. 5 tane 10 tane al, maliyeti azalt... illaki çıktığında kar yazar... o programda hisse tarayıcı var, ne istiyorsan bulursun, eğer işin dibine kadar girmek istiyorsan. yok sadece alayım satayım uğraşmayayım diyorsan o da olur, inan bu tip insanlardan daha çok kazandırır sana...

diyorum yine de sen bilirsin, ama büyük para peşinde koşmak yerinde sürekli küçük paralar alman daha iyi olur sanki... en azından benim için öyle...

tpipik şekilde bitireyim... yatırım tavsiyesi değildir. her koyun kendi bacağından asılır...

yüzde elli ne yaaaa.... o nasıl bir anlaşma...