kritik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 11 yıllık site sahibiyim dediğim gibi te bilişimin yaşattıklarından sonra epey bir araştırdım.

PHP de bilgin pro, cmbilisim ve daktilo iyiler. Fakat bütçe olarak çok tuzlu bizim için...
Malum haber yazılımda bu kadar ver site link yapısı php önceliğimiz. Ama te bilişimden sonra bu gazisoft'tan ağzımız yanınca artık güvende kalmıyor... Güvenebileceğin birkaç yazdığım firmada çok pahalaı. bir yazılım 100-150 bin tl olmuş
Hocam ben bu seruvene cmbilisim ile başladım. Memnundum fakat herşeye para istemelerinden ötürü tebilişime geçtim. Orda tüm tebilisim kullananlara hacklink bulaşınca ordan da ayrıldım. Bilgin pro kullanan bazı tanıtığım firmaların da yaşadıkları problemleri bildiğim için oraya da geçmedim. Bir süre wordpress takıldım. Sonra daktiloyu buldum. İlk müşterilerindenim. Halende kullanıyorum. Kafam rahat en azından herşeylerini kendileri takip edip yapıyor.

kulga, habersoft felan bunlar daktiloya benzer güzel yazılımlar. Fakat daktiloya gelecek güncellemeyle fiyatlar 4/5 kat artacak. Şuan halen ucuzken alın. Güncellemeden bedava faydalanın. Benden öneri (: