Kolay Kurulum, Sınırsız Lisans ve Sağlık Turizmi İçin Özel Çözümler 🌍
Google MyMaps üzerinde pinleme yaparak hedef işletmeleri anahtar kelimelerde üst sıralara taşımak artık çok daha kolay! Sağlık turizmi ajansları, yerel işletmeler ve haritalar üzerinde çalışan herkes için tasarlanan bu yenilikçi yazılım sayesinde işinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. 💼
Google Maps Citation Bot V2 ile neler başarabilirsiniz?
- Kurulum derdi yok: Tıkla ve çalıştır! Hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymazsınız. 🖱️
- Sınırsız lisans: Yazılımı tüm bilgisayarlarınızda sınırsız şekilde kullanabilirsiniz. Hem kendi işletmenizde hem de müşterileriniz için sınırsız kullanım imkanı. 🖥️
- Yurt içi ve yurt dışı hizmet sunumu: Hizmetlerinizi global düzeye taşıyın. 🌎
- Hızlı kazanç imkanı: Tek bir çalışmadan 600-1000 TL arasında gelir elde edebilirsiniz. 💰
Google MyMaps'de Pinleme Nedir? 📍
Google MyMaps, işletmelerin harita üzerinde görsel olarak işaretlenmesini sağlar. Bu işlem, işletmenizin arama motorlarında ve Google Haritalar'da daha üst sıralarda görünmesine yardımcı olur. Özellikle sağlık turizmi ve yerel işletmeler için güçlü bir SEO stratejisi olarak kullanılabilir. 🌟
Pinleme işlemi sırasında belirli anahtar kelimelere odaklanılır ve bu anahtar kelimeler üzerinden işletmenizin görünürlüğü artırılır. Ayrıca, konumlar arasında bağlantılar kurarak haritalarınızın etkisini artırabilirsiniz. Bu, özellikle turizm ve lojistik alanında çalışan işletmeler için benzersiz fırsatlar sunar. 🗺️
20.000 Pin paket halinde satılan hizmetleri 600-1000TL'ye almak yerine 2 dakikada kendiniz için yapabilir ayrıca detaylı eğitimde edineceğiniz taktiklerle işletmenizi üst sıralara taşıyabilirsiniz.
Eğitim ve Destek 📚
Yazılımı satın aldıktan sonra yalnızca 30 dakikalık bir eğitimle her şeyi öğrenebilirsiniz. Eğitimi bilgisayarınıza bağlanarak canlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz! 🖥️ Eğitimin sonunda, yazılımın tüm özelliklerini nasıl kullanacağınızı ve işletmenize nasıl en iyi şekilde uyarlayacağınızı öğrenmiş olacaksınız.
Eğitim sırasında şu konulara odaklanıyoruz:
- Yazılımın temel kurulumu ve ayarları 🔧
- Etkili anahtar kelime seçimi ve stratejileri 🗝️
- Pinleme işlemlerinin detaylı adımları 📍
- Haritalar üzerinde veri optimizasyonu ve bağlantı kurma 🌐
- İşletmenizi yükseltmek için bazı küçük taktikler
Hem Circle hem de Fill stratejisi ile hızlı ve kolayca pinler yaratabilirsiniz.
Yazılım ile yapılan bazı çalışmalar
https://www.google.com/maps/d/u/0/ed...vk&usp=sharing https://www.google.com/maps/d/u/0/ed...eY&usp=sharing
Eğitim ve yazılımın fiyatı
2000TL Kısa süreliğine 1500TL