Merhabalar, Instagramda reklam çıkmaya başladım. Hedef kitleyi aşağıdaki şekilde ayarladım. Markaların ve internet üzerinden satış yapan kişilerin önüne düşmek istiyorum. Sizce doğrumu ve eklemem gereken başka bir hedef kitle mevcut mu?
Hedef kitle kontrolleri
Bu kampanya için reklamların nerede yayınlanabileceğine ilişkin kriterler belirleyin.
Daha fazla bilgi alın
Minimum yaş:
18
Advantage+ hedef kitlesi Reklamları, yanıt verme olasılığı en yüksek olan kişilere otomatik olarak göstereceğiz. Reklamları, önerinize uyan kişilere ve performansı artırması muhtemel olan diğer hedef kitlelere reklamlar göstereceğiz.
Hedef kitleler hakkında
Şunlarla Eşleşen Kişiler::
İlgi Alanları: Stoksuz satış (perakendeci), E-ticaret (perakende), Magento (yazılım), Bigcommerce veya WooCommerce, Davranışlar: Küçük işletme sahipleri, Facebook Ödemeler kullanıcıları (90 gün), Facebook Ödemeler kullanıcıları (30 gün), Sağlık ve Güzellik sayfası yöneticileri, Yeni Aktif İşletme (< 6 ay), Yeni Aktif İşletme (< 24 ay), Yeni Aktif İşletme (< 12 ay) veya Instagram Business Profili Yöneticileri, İşverenler: Online shopping, Shopify veya CEO & Founder, İş unvanı: Marketing strategy