Selamın Aleyküm.

Başlıktada belirttiğim gibi çok basit bir HTML-PHP script istiyorum sizlerden. Çok işlevsel olmasına gerek yok. İsterseniz veritabanına kayıt olsun isterseniz tarayıcı önbelleğine kayıt olsun size kalmış birşey. Ben bir şirkette çalışıyorum kurumsal bir şirket şirket ismi vermeden kendi işimi kolaylaştırabilecek bir yazılım istiyorum. Aslında ChatGBT ye yaptırıyorum ama finalde takılıp kalıyor yoksa %90 kadarını bitirebiliyor. ChatGBT nin aylık 24 dolarlık versiyonunu aylardır kullanmaktayım. Size istediğimi söylüyorum;

Bir site düşünün 3 e ayrılmış vaziyette 3 bölmeli.

Örneğin; En Solda GİRİŞ-ÇIKIŞ-İLK DOKUNUŞ SAATİ EKLE gibisinden bir buton yer alacak bu vardiyaya giriş saatimi ve göreve ilk dokunuş saatimi ve finalde yani vardiya bitiminde ise görevi son bitiriş saatimi dikkate alacak şekilde kendim doldurabileceğim ufak bir kayıt oluşturacak. Yani mesela sabah vardiyamı 08:00 da açtım diyelim kendim vardiya açılışı 08:00 olarak gireceğim göreve ilk dokunuşu 08:25 olarak gireceğim misal veriyorum aynı şekilde son görevi kaçta bitirip sonlandırdığımı gireceğim 12 saat çalışıyorsam misal 20:23 gibi.. Bunu istememin sebebi sistemin uygulaması var zaten ama yanlış hesaplıyor saatleri ve ben kendi notumu tutmak istiyorum normalde bunu için not defteri kullanıyorum ama biraz daha pratikleştirmek istiyorum artık. Mesela 2 vardiya halinde çalışıyoruz sabah 8 akşam 8 akşam 8 sabah 8 olacak şekilde 12 saat 1 hafta gece 1 hafta gündüz... Sabah ve akşam vardiyalarına girişte ilk göreve dokunmak için 30 dk opsiyon sağlıyorlar eğer 31. dakika olursa 1 saatlik mesain kesiliyor. Bende bu yüzden ilk dokunuş saatlerimi not alıyorum ki ay sonunda hakedişimin üstüne yatmasınlar. Mesela 08:00 da vardiyaya girip 20:25 de göreve dokunursam sıkıntı yok mesaim kesilmiyor aynı şekilde akşam 20:45 de görevi tamamlarsam 20:30 dan sonra gerçekleştiği için 1 saatlik mesaimin eklenmesi gerekiyor. Tabi şeflere de bilgi veriyoruz vesayre vesayre durum böyle arkadaşlar.

Gelelim İkinci Bölmeye;

Görev Ekle kısmı.

Yİne sayfa yapısı tasarımı bozulmadan bir pencere açılsın görev ekle kısmı ve orada bir form olsun;

Görev Tarihi: (Zorunlu)
Araç Plakası (Zorunlu)
Atanan Görev Tipi (Zorunlu)
Yapılan Görevler (Zorunlu)
Görev ile ilgili not (Opsiyonel) yani zorunlu değil...

Bunlar yer alsın. Emekçi biriyim lütfen yardımcı olun hakkım yensin istemiyorum. Yapılan görev başına aylık para alıyorum prim zaten tutmuyor bağkurluyum maaşlı bir çalışanım...

3. Bölge kısmı ise sonuçlar yani tamamlanan görevler gibi...

Burada tarih ibaresi yer alsın hangi gün ne görevleri yapmışım listelensin bana kaç görev yapmışım aynı şekilde o tarihte vardiyaya kaçta girmişim kaçta ilk göreve dokunmuşum kaçta son görevi kapatmışım ve kaçta vardiyayı kapatmışım gibi...

Bunları bana sağlayabilir misiniz acaba ücretli olmadan :/