Merhaba, bir bisiklet firmasında çalışıyorum. çalıştığım firma için bisiklet malzemesi satacağımız bir web sitesi yapacağım. Sattığımız ürünlerin bazıları elimizde mevcut. Bazılarını stoklu satacağız bazılarını ise bazı toptancılardan stoksuz satış yapacağız. Toptancıların bazılarından ürünleri tek tek elle yüklememek için xml ve cvs dosyalarını aldım. Hatta bazı firma baya dropshipping hizmeti sunuyor bana aşağıdaki bilgileri vs verdi. Ben shopify websitesine sahibim tüm yönetim süreçlerini biliyorum ama daha önce bu kadar fazla ürünü import etmemiştim (dropshipping hizmeti veren firmanın 27k ürünü var) dolayısıyla sitenin hangi tabanda olmasına karar veremedim. Sizce shopify mı olsun yokca wcommerce mi olsun? yani yarı drop yarı stoklu satış sistemi için nasıl birşey önerirsiniz? hangisi daha stabil çalışır? Firma yurtdışında ve satış da yurtdışına olacak. Ödeme sistemleri vs de yurtdışından sağlanacak. Tüm bu etkenleri düşündüğümüzde fikirlerinize ihtiyacım var. Fikir veren herkese teşekkür ederim.
Inloggegevens FTP server voor artikeldata:
Gebruikersnaam:
Host:
Poort: 23 of 44 (SFTP) / 21 (FTP)
Protocol: SFTP Secure File Transfer Protocol
Versleuteling: SFTP (SSH)
Aanmelding: Gebruiker
Gebruiker:
Wachtwoord: