Merhabalar, sizlere daha önce hiç başıma gelmemiş bir olaydan bahsedeceğim. Türkiye'nin bütün ultra lüks segmentlerindeki otellerinde konakladım daha önce ama hiç böyle rezalet görmedim. Bahse konu otel, Kaya Belek hotel. Daha önce 4 farklı tesislerinde kalmıştık, yılbaşı dolayısı ile 3, 4 gün kafa dinlemeye gidelim dedik velhasıl kelam puanlarına baktık ve aldandık. Tüm platformlarda yorumları 10 numara. Otelpuan, etstur, tripadvisor... Yorumların çoğu ben sahteyim diye bağırıyor zaten. Bizim sorun yaşadığımız 2 olay var, bir tanesi otelpuan.com sitesinde istediğiniz tesise istediğiniz yorumu yapın olumluya çeviriyorlar (etstur'un kendi sitesiymiş) ve sizle ayak üstü konuşurken otelpuan.com'dan doğrulama mesajı yollayabilir miyiz görüşlerinizle alakalı diyerek, eşimin telefonuna kod yollayıp onay almışlar ve onun adına yorum yazmışlar tripadvisor, otelpuan.com(dolayısıyla etstur). Tesis hakkında hiçbir olumlu görüşümüz olmamasına rağmen benim olumsuz otelpuan.com yorumumu olumlu olarak veritabanına eklemişler, eşimin de telefonuna yolladıkları kodla sahte üyelik oluşturarak yorum yapmışlar.
Biliyorum bu ülkede hırsız hırsıza şikayet edilmez bunlar en büyük hırsızlar ama ben bu karaktersizleri nereye şikayet edebilirim?
Kaya Otelleri dediğimiz Türkiye'de ultra lüks segmentteki sayılı otellerden, böyle *********** gibi yorum kasıp kötü ve eski bir tesisinin puanını yükseltmesi apaçık dolandırıcılık. Kötüyü güzel gösteriyorlar, fiyatları çöpe atılacak fiyatlar da değil yani rezalet...