Her ne kadar başlığı kopyala yapıştır demiş olsam da öyle değil. Bu sebeple işin detaylarını anlatıyorum arkadaşlar. Bir sitemiz var. Bunu özel yazılımdan wordpress sistemine geçireceğiz. Geçirirken de 15-20 dile geçireceğiz. Yapay zeka ile bizler bir prompt kuracağız sizler sadece içerikleri yapıştırarak çevireceksiniz sonrasında wordpress siteye bizim istediğimiz gibi yapıştıracaksınız. Tabi sitede görsellerde olduğu için bunlarda itina ile geçirilecek yeni siteye.
Şimdi site benim değil, büyük ihtimalle yapılacak ama benim fiyat alıp site sahibine iletmem lazım. Ortalama 100-150 sayfa olarak düşünerek site başı bana fiyatlarınızı iletirseniz sevinirim. Tekliflerinizi
info@hunerhediyelik.com mail atmanızı rica edeceğim P.M lere pek bakma fırsatım olmuyor. Bu iş için minumum 5-6 arkadaşa ihtiyacımız var.
Mail atan arkadaşlar telefonları da yazarsa sevinirim. Bazılarında telefon istediğimde mail gitmedi diyor.
Bütçeniz nedir, siz bot yazalım gibi ekstra şeyler ile gelen arkadaşlarımıza cevap verilmeyecektir.