Merhaba arkadaşlar iki gündür başımıza gelen bir olay oldu. Burda teknoloji ile haşır neşir herkes belki bir gözden kaçan birşeyi söyleyen olur diye konu açtım.
Bir yakınımız kayboldu. Aracıyla bir köy yoluna giriyor kayboluyor oğlu evde bulamayınca arıyor kayboldum diyor ağaçlık bir yer o an aklı gidiyor gibi bilinci yerinde değil amcamızın. Nerede bilemiyor. Hemen oğlu polise gidiyor afad vb aramaya başlıyor.
telefonu şuan bile ulaşılabilir olmasına rağmen devletimiz nasılsa konumuna ulaşamıyor.(dipnot kayıp kişi artık telefonları açmıyor) Bir orda sinyal bir burda diye alakasız yerler arandı durdu. Bugün bir avcı arabasını buldu. Alan daraldı ama kendisine nede telefona ulaşamadık. Konum buldan baksak mailini şifresinide bilmiyoruzz telefonu red mi c10. Hala aklım almıyor 2024 yılında açık bir telefon ama nasıl bulanamıyor
Güncelleme: kişinin telefon gmail bilgileri var ama konuma ulaşılamıyor interneti kapalı olabilir veya cihazımı bul seçeneği bunu çözmenin yolu varsa ulaşabilirsiniz.
https://youtu.be/yLgqk4D7Loo?si=QZu6S7O_HebLmfFw