ekonomik durumlarını düzeltmeniz gerekir ki bunu yapmanız çok zor. bu işe girenler zaten parasızlıktan , son bi umut diye varını yoğunu koyuyor. azınlık grup da zevk için oynuyor. onlara zaten bir şey yapılamaz
hocam ekonomik durumlarını düzeltemeyiz, kumar oynayan kişi kaybı unutup yoluna devam edicek, yoksa ne borç biter ne bu illet
Çevremde o kadar çok oynayan var ki.. Telefon numaramı hiçbir siteye vermemiş olmama rağmen bir yerden bulup mesaj atıyorlar.. Malum siteler de numara istediği için, aktif olarak oynayan birine günde belki onlarca mesaj geliyordur.. Bırakmaya çalışsa dahi, bir şekilde dikkat çekici bir mesajla girip oynaması muhtemel.. Bana gelirsek, kırk yılda bir aklma eserse cüzi miktar ile giriyorum zevkimi alıp daha da oynamıyorum.. Yılda toplasan 5-6 kere anca o da..
umarım hocam bir gün bataklık içinde bulmazsınız kendinizi bende o şekilde baslamıstım hatta ilk başlayısım idda idi daha önce de konu actım grupta millet, uyansın diye, o mesajlar 500 kez gelir günde çünkü oynayan kısı her siteye üye olur, onun da yolu var hattı kırıp atmak ben yapmıstım, Allah herkesin yardımcısı olsun