hfze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim zor bir hayat gecirmissiniz bunların etkisi bu şekilde çıkmış sizde..fakat hiçbir şey/olay geçmeyecek değil hasar bıraksa da yaşıyoruz..fiziksel engel derken beyinde bir sorun var mı? biyolojik olarak..anladığım kadarıyla da yok..o yüzden işiniz daha kolay..sorunumuz ruh ise maddi ve somut çözümler yetersiz kalıyor, gördüğünüz üzere yıllarca herhangi bir sonuca ulasamamissiniz.. bu sorunlar asrın sorunları yalnız değilsiniz emin olun bunları yaşamış biri olarak naçizane tavsiyem maneviyatinizi gözden geçirin özellikle gece Teheccüd namazı kılın ve Kur'an ile bağınızı güçlendirin..
ben bu duurmu yaşamadan önce namaz kılan biriydim öyle olmama rağmen yaşadıklarınızın çoğunu yaşadım ve Teheccüd namazı ve Kur'an ile bagimla kurtuldum bu yüzden bu dertlerden muzdarip herkese haykırmak istiyorum lütfen lütfen gece namazlarına başlayın şifayı Allah'tan isteyin başka gidecek kapı yok diye...
Beyinde bir sıkıntı yok. Çok şükür Allah'a bağlıyım hiçbir ibadeti bırakmadım. Ama gerçekten bazı şeyler istesen de elinde olmuyor. Anlayışsız bir ailem var onlar yüzünden hayatım zehir oldu