tanereker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam sana açik açik diyorki !

Bak güzel kardeşim rekabet kanunu olduğu için fiyatlari çok indiremiyoruz

ben sana 40tl ye premium satayim, sen de her ay faturani öde, 100tl indirim al yani 60tl cebine kalsin.

Yaninda da çarkta ikinci çevirme vereyim fazladan da internet kazan

maç izlemek için de sana sport üyeliği veriyorum git maçini da izle

alişveriş yapmak istersen de 100tl her ay indirim al

bi sikintin olduğunda da boş boş 542 den bağlanmaya çalişmaktansa burdan direkt canli bağlan diyor

sizce mantiksiz mi ?
Ya şu basit mantığı anlamak neden bu kadar zor anlamıyorum.
Bu sıradan bir aracı firma olsa bu olayı anlarım fakat zaten TARİFE adı altında bir dünya para ödeniyor + tarife içerisinde de red, freezon, kamu vs gibi paket ayrımları var.
Yani adamlar zaten tarife içerisinde rütbelendirme sistemi kullanarak farklı fiyatlar ve farklı içerikler satıyor..
Üstüne bir de premium satması sizce de saçma değil mi?
Bu biraz netflix in paketlerinin yanında + premium alırsan +500 içerik fazla izlersin demesi gibi bişey
Madem rekabet kurulu var yani diyosun ki fiyatları bilerek yukarda tutuyorlar bu şirketin avantajı değil mi daha çok kar elde edecek demektir.
ama yok +40 tl daha kazıklamak istiyor işte müşteriyi
madem rekabet kurulunu geçmek için bunu yapıyor yapsın o zaman 1 tl önüne duran mı var?
Kaldı ki Yanımda uygulaması bu adamların size kalan paketlerini gör diye yüklettiği bir uygulama bunun premium adı altında ekstra ücretlendirmek mantıklı mı?
Bugün böyle başlar yarın zam yapar öteki gün uygulamada bir şeyleri kısıtlar vs.
Kısacası mantıklı yada akıllıca değil