Dosya istinafa gitmişti, istinaf dosyadaki hataları yazıp duruşma yapmaya gerek yok düzeltin diyip geri göndermişti, ilgili mahkemede düzeltip cezayı onamıştı ben zaten içeri gir çık yaptım ondan yana sıkıntı yok, ama sonrasında bu durdurulması olayı işleri hafif bir karıştırdı, uyap üzerinde verilerde herhangi bir detayda yok, maddi kesilen cezalarında durdurulması kararı çıkmış, sabıka da suç kalmaya devam ediyor.
İnfaz hakimliğine gitmek biraz sıkıntı hocam, dosya farklı şehirde ben bambaşka bir şehirde önceki konuyada siz yazmıştınız belki hatırlarsınız benim mevzuyu, aslında benlik sıkıntı da yoktu yani denetime çıkmıştım ama bu durdurma kararı umarım hayırlı olur ne diyelim, sabıkadan da sildirebilirsem çok daha iyi olur.
Şöyle de bir şey var, bölge mahkemesi yeniden değerlendirmek üzere ivedi şekilde dosyaları istiyor, aynı günde infazın durdurulmasını istiyor (:.
Dosyanızın durumuna göre hakim kararda adli sicile yazılıp sildirilmesini yazdıracaktır zaten. Ama heveslenmeyin silmeyecekler

Muhtemelen sizin durumunuzla alakalı bir değişiklik olmuş.
Kanun değişmiş olabilir.
Sirayet olabilir dosyada ve diğer kararı beklemedende bu kararın onanması hukuksuz olacağı içinde duedurmuş olabilirler.
Uyaptan bakın infaz hakimliğindeki dosyalarınıza ve yerel mahkeme kararlarına. Son eklenen evraklarda bişey vardır muhakkak. Birleştieme üst yazısı vs gibi. Orada sebebini yazar üstadım.