cangurel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
macbook gerçekten kalite olarak çok üstün bir cihaz, hem ekran hem klavye ayrıca garanti olarakta, bir sorunda komple cihazı bile değiştirebiliyorlar. bunu hızlıca anında yapıyorlar. diğer markalarda genelde birçok sorun yaşayabiliyorsun. macbook dışında kasa yapısı parça kalitesi olarak lenovolar çok iyi. neredeyse birçok marka model kullandım ve 4 sene gibi uzun bir süre tek macbook kullandım hatasız şekilde dayanmıştı. ancak 8 gb ram olmaları çok üzücü ben bu yüzden başka markaya geçtim en azından 32 yeterli oluyor artık.
şu sıralar evde bir adet windowslu pc var (eski meski iş görüyor), Önümüzdeki ay iş yerinden arkadaşlar almanyaya gidecekmiş onlar bir m2 li 16gb ramli macbook air 13" aldırsam birde x box seris x mi aldırsam diyorum saçma mı olacak bütçeyi aşar gibi geliyor yada ordan 4070 li bir gaming laptop mu aldırsam mantıklı olur karar veremedim. macbook a isteme sebebim batarya kalitesi taşınabilirlik ile stabilite için olacak, şuanki hp gaming laptobu bile bunca yıldır kullanıyorsam mac beni emekli eder diye düşünüyorum.