Telefon kılıfı sattım kardeşimin düğününde giydiğim elbise ile kombin yaptım fakat arkadaşlarım benimle dalga geçtiler dolayısıyla beğenmediğim için iade ediyorum diye yazılmış açıklamaya kargo iadedi gelince kullanıldığını ikinci el olduğunu kirletildigini vs beyan ederek ben reddettim Trendyol müşteri lehine onayladı aradım desteği dedim amacınız kalite mi? Şimdi bu ikinci el ürünü size hediye edeceğim ücretsiz bir şekilde alan müşteri kim bilebilir lavabodan sonra elini yıkamadan kılıfa dokundu falan neyse önemli değil bu hususlar sizin içiniz rahat ede ede kullanabilirsiniz desem de telefonda ki çalışan arkadaş haklı olduğumu beyan etse de defalarca kez iade bana kaldı ilk zamanlar ürünlerin ambalajı vs. Deforme oluyordu ister istemez iadeden gelenleri seçip göndermiyordum daha sonra göndermeye başladım yapacak birşey yok malasef.
Ürün temiz olsun sıfır olsun kaliteli olsun diye üstüne düştükçe sistem buna izin vermiyor malasef. 6 aylık süreç geçti 1550 satışın 96 sı iade geldi tesellim bu oranın düşük olması.. 96 iadeninde benlik ürünün kusurlu sayısı 5 yoktur genel olarak beğenmedim yanlış seçtim vs. Desteğin satıcıya tesellisi ise beğenmedim yanlış ürün seçtim iadelerinde mağaza puanı olumsuz etkilenmiyor demesi başlarım puanına iki kargo ücreti satıcıya yansıtılması daha önemli sonuçta kazanmak için buradayız ve zarar yazıyor bu durum bizlere desemde çözümü yok malasef.
Naylon poşet içerisinde ürün görünecek şekilde gönderildiğinde yapışkan ağzına emniyet bandı açıldığı takdirde iade kabul edemiyoruz hijyenik ürün olmasından kaynaklı vs. Yazmanız alan kişinin keyfi iade oranını düşürmektedir. Çok şahit oldum emniyet bandı yapıştırılmış diye iade almadılar beğenmemiştim diye olumsuz yoruma maruz kaldım yoruma cevap verip değerli müşterimiz ürünümüz şeffaf poşet içerisinde kusursuz bir şekilde size ulaştırılmış açılan kullanılan ikinci el ürünü sizlere gönderirsek eğer ne derece memnun kalırsınız dolayısıyla bu sebeple iadeniz onaylanması mümkün değildir diye cevap verdiğimde diğer müşteriler görüyor bu olayı mağaza itibar kazanmış oluyor yani..