Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak aslında olay öyle değil backlinki aldım trafik gelsin değil oradaki yapı çok geniş aslında şöyle düşün googledan 1 user geldi = ne kadar durdu ne kadar aşaya indi scrool ile ne diğer gelen userların durumu ne her gelen 10 saniye durup gidiyor mu yoksa daha fazla mı duruyor bunları sosyal medyadaa paylaşıyor mu
Çünkü sen herhangi bir sosyal medyada bir site için bir şey paylaştığında mesela siteye istek atıyor botlar ile bu botlar google analatik e aktarıyor bilgileri whatsappdan mesela paylaşılyıor mu

Asıl mesela burada backlinklerden ziyada içeriklerin ne kadar iyi Bence en önemli kısım bu hazır chatgpt mi yoksa gerçek anlamlı bir içerik mi, teknik seo önemli uptime önemli yani o kadar geniş yelpazeki seni yukarı çıkartan şeyler mesela bir diğer husus da rakiplerin

şimdi otur sen teknoloji sitesi aç 10 üzerinden 10 olsun seo alt yapısı içerikleri herkesten önce gir hiç bir faydası yok çünkü rakiplerin o kadar büyüüüüük ki sen okyanusda bir damla kalıyorsun senin sitene gireni bırak selam veren olmuyor!
denedim 25 yaşındaki domainle ve gerçekten tüm botları yazdım dünyada ki meşhur siteler bir şey paylaştığı anda gelenleri filtreliyordu falan Bana bildirim atıyordu attığım anında index alıp indexi de düşmüyordu amp sayfasını da yapmıştım ama tarafik attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyordu o yüzden bir anlamı yoktu!
Forumda Comment Backlink V5 var.
Bu bırakın Back linki kendi backlinki alanınızı oluşturmanızı sağlıyor ve çok popüler forumda.

https://www.r10.net/bot-program-alis...alin11088.html

Eğer benim param yetseydi ilk başta bundan almayı düşünüyordum ama çok pahalı geldi Neyse benim de 4 tane domain'im var bir tanesine deneyeyim o zaman. Daha yeni bir tane bir yıllık .News domaini Aldım kendi adıma ona denerim ilk başta hem linklerinde canlılıklarını kontrol etmiş olurum Peki domainimin DA sının yükselip yükselmediğini nereden kontrol edebilirm? Sanırım Aleksa rankını görebiliyorduk.
Evet haklısınız backlinkten ziyade en önemli olan şey içerik benim diğer sitelerimde içerik çekme botu var.