Konu
3 Ayda 186K Ciro Yapan SMM Panel Satılıktır 🚀
31-12-2024, 00:29:40
#1
TurkPanelin
Site adresi:
PM veya Whatsapp
Site satış fiyatı:
XXX.XXX TL
Sitenin aylık getirisi: 20-30K
Sitenin açılış tarihi: 22.09.2024
DA / PA Değerleri:
-
Kategori / sitenin içeriği
:
SMM Panel
Günlük hit sayısı: 80-90
Ziyaretçi kaynağı:
R10 ve İnstagram
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikle satılık
Hosting dahil mi?: Perfect Panel olduğu için host dahil değil.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır Yok.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
👉🏻 Sitemizi 3 ay önce açtık ve çok kısa sürede hatrı sayılır cirolar yapıldı. Sitemiz perfect panel altyapısına sahiptir. Toplam sipariş sayısı 5600'dür. Sabit müşterilerden oluşuyor üyeler. Ciro yapılan servislerde kar oranı %70-%100'dür. Diğer servislerde ise ortalama kar oranı %30-60 arasıdır. Üye sayımız 270 dir.
👉🏻 Reklam yapmadığımızdan dolayı üye sayımız azdır fakat üye olan müşterilerimizde sürekli alışveriş yapmaktadırlar. Reklam çıkıldığı takdirde 50-100K cirolar yapılabilecek potansiyeldedir. Sitede Master V3 teması kullanılmaktadır. Site reklamsız bu ciro ve karları yapmaktadır. Müşterileri sabittir. O yüzden 3 ayı dikkate aldığımızda devamı gelecektir her ay bu ciro ve karların.
👉🏻 Farklı projelerimiz olduğundan dolayı satışa sunduk. Tekliflere de açığız. Aklınıza takılan sorular olursa pmden sorabilirsiniz. Ciddi alıcılara tüm detaylar iletilecektir.
🎖️ 3.5 AYDA YAPILAN TOPLAM CİRO : 254.953 TL (güncelleniyor sürekli)
🎖️
3 AYDA YAPILAN TOPLAM KAR : 120.038 (güncelleniyor sürekli)
🎖️
HARCANMAYAN BAKİYE MİKTARI : 8.982 TL(güncelleniyor sürekli)
Ciro İstatistik Sayfası :
Kar İstatistik Sayfası :
Sipariş İstatistik Sayfası :
👉🏻 Fiyat olarak XXX.XXX TL düşünmekteyiz. Tekliflere açığız. Nakit olarak satışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bir miktarı taksitli olabilecek şekilde de hareket edebiliriz.
👉🏻 HEPİMİZİN VAKTİ DEĞERLİ. SADECE CİDDİ ALICILAR İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
WHATSAPP :
TIKLA