ntv cnn 20Milyon olması normal zaten dünyaki bir çok kişi bir şekilde onların sitesine giriyor o haberi alıyor başka yere atıyor ve yıllardır açık siteleri
Şöyle düşün onlar istanbulun en büyük avm si
avm ye girin insan sayısı çok olduğu için herkes onu konuşuyor ama senin dükkanın mahalle arasında kimse bilmiyor dükkanın her yerde afişi olması mantıklı mı aynı mantık
Yada şöyle düşün 1 günde yada 1 ayda çok önemli değil 100K wp yorum girdin o 1 ayın sonunda devam eden backlink 1-2 adet yada 100 adeti geçmeyecek birde hepsi yorum yani bot olduğu zaten %100 normal kullanıcı bile anlayabiliyor ken elinde tüm ensturumanlar olan google her türlü neyin ne oduüunu anlayıp senin siteyi gösterimi düşürür.
Bende de varo tarz listeler 3Milyonluk var 4Milyonluk var baya almıştım Bende ama kullanmadım bile işin doğrusu hatta status 200 olaan şekilde filtreleme programı yapmıştım kendime daha filtrelemeyi bile yapmadım işin doğrusu ama mesela bir tane sitem google dan günlük 3K Trafik alıyor ortalama 5-6k trafiği var günlük.
Bence az az yap ve dediğim gibi programa atıp hemen hepsini basma request ile zaten 1 saniyede gönderebiliyor programlar ama bunu güne ve belli random saatlere atarsandaha iyi olur ve sadece yorum olacak şekilde yapma semrush bile backlinkleri filtreliye biliyor % lik oran verebiliyor o yüzden harmanlaman lazım forum text de olur tanıtım yazısıda olur sosyal de olur karışık az az devamlı olacak şekilde Bence
en kötüsü spama girersin ve o domain ve içeriklere harcaığın vakit çöp olur,
Gov, edu backlinklerde var onları kullanırım. Sadece yönlendirme basayım o zaman ilk önce. Ben sitelerim profil backlinkler aldım 100 kadar siteden manuel ama yine de pek trafik yok.
Spam a girip girmediğimiz nereden kontrol edebilirim? Bu kadar backlink almak sitenin DA sını yükseltir mi?