GeforceBravo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada en büyük değer Trendyol mağazası, doğrusu geri kalanlar iş kuracakları için kendileride sermaye ile yapabilir. Sorum şu; Trendyol mağaza devri yok. Basit olarak ben şirketi eşimin üstüne devir ettiğim halde bile Trendyol mağaza devri yapamadığımı biliyorum daha yeni.

Şimdi Mağazayı alamazsanız Buybox girersiniz yeni mağaza ile önerin olmuş. Eğer markanız tescilli ise o mağazadan Buybox giremeyecektir, Marka Tescili verip Buybox girmek için kullan derseniz Trendyol kabul etmeyecektir yine. Yani bu kısım doğrusu biraz böyle bu yüzden bu kısmın garantisi var mı? sormak istedim.
Maalesef bilgileriniz hem yanlış hem de güncel değil. Üzerinize mağaza varsa devrolmuyor ve asıl değer mağaza değil, marka ve ürün değerlendirmesi.

marka zaten devrediliyor buybox olmuyor tescilli marka olduğu için.

biz 3 ay önce aldık bu markayı, mağaza devredilmeden. Çünkü başka mağaza vardı üstümüzde. Aldığımız yer adını değiştirdi biz onların adını aldık. Marka tescili zaten bizde olduğu için direkt ürünler bize geçti. Normal satışımıza devam ettik.

Lütfen kısıtlı bilgisi olan arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmasın. Önce bana sorabilirler iyi günler.