Merhaba,
Mukellef.co sitesine şirket kurmak için kayıt oldum. Beni arayıp apar topar (aceleleri varmış gibi) ₺21.585,60 yıllık ücret aldılar. Hatta arayan kişi ile konuşurken birkaç kez araya girip "bi dk, ödeme yapacağım ama birkaç sorum var" diye sözünü kesmek zorunda kaldım. Sonunda ödemeyi yaptım. Fakat sonrasında, düşünme fırsatı bulunca vazgeçtim. Henüz şirket kuruluş işlemleri de başlamamıştı. Arayıp kendilerine iptal talebimi hemen bildirdim. 3 gün içinde dönüş yapacaklarını söylediler. Dönüş yapmadıkları için 7 gün sonra ben kendilerini aradım. Bana dedikleri şu: İptal ederiz ama iade yapmıyoruz. Sözleşmede iade olmayacağı yazıyordu dediler (sözleşmeden bahsetmemişlerdi bana hiç, açıp okumam yönünde bir bildirimde de bulunmadılar).
Israrla kendilerinden hizmet almadığımı ve iade istediğimi söyledim fakat hiçbir şekilde iade etmeyeceklerini söylüyorlar.
@mukellef.co; Çalışma stiliniz bu mu? Şu anda bu paraya ne karşılığında el koyuyorsunuz?
Konu ile ilgili bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e detaylıca yazacağım. Ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, ödeme yaptığım konuşmaların ses kayıtlarını da isteyeceğim. Bunlara ek olarak yapmamı önereceğiniz bir durum var mı? Yoksa da bilgisi olan birilerini etiketlerseniz sevinirim.
İyi forumlar, teşekkürler.
Düzgün mali müşavirler varken niye böyle aracılarla çalışıyorsunuz hocam?