AlperOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her şeyi geçtim de ciddi soruyorum vodafone ile kalabalık ortamda nasıl kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz?
kadıköy merkezde çekmiyor izmir alsancakta çekmiyor ankara kızılayda çekmiyor, istanbulun çoğu merkezi noktasında çekmiyor hat kesiliyor, kalabalık bir kafedeyseniz (50-60 kişi) çekmiyor.
Şu olay gerçekten hiç başıma gelmedi, yaklaşık 10 yıldır vodafone kullanıyorum çekmediği yerlerde eyvallah çekmiyor (Bodrum kat veya Ordunun dağlarında) ama kalabalıkta çekmemezliği ile hiç karşılaşmadım.
Ben diğer firmalara göre çok memnunum yani, ayrıca konu sahibinin yazmış olduğu premium olayı da zorunlu değil almazsan hizmetin eksilmiyor, aksine premium olduğunda normalde olacağından daha uyguna avantajlar sağlayabiliyorsun.
Vodafone red ayrıcalığı kalmadı demiş ama tam olarak hangisi kalmamış anlayamadım, İspark 4 saat ücretsiz, uçak biletlerinde indirim, araç kiralamalarda indirim, marketlerde indirim gibi kaç yıldır devam eden kampanyaları var.

Konuyu fiyatlar üzerinden açsaydı belki haklı diyebilirdik. Birde araştırın yani abi gidip direkt şubeden tarife yaptırmayın mesela internette bu işi yapan adamlar var.
Ben 25GB + 3000dk + 250 sms tarife kullanıyorum (instagram - youtube - whatsapp yemiyor) 126₺ ödüyorum geçen sene 115₺ idi. Bitince de son zamlara göre yine 200₺ bir paket bulabilirim sanıyorum.