Yıllarca edindiğiim tecrübelere dayanarak nacizane bir kaç fikrimi paylaşmak isterim. Daha önce bu hizmetleri aldığım oldu 1.5 2 yıl önce ben özellikle favorinin bir faydasını görmedim. Değerlendirme olayı zaten çok külfetli bir olay ve bunu kendiniz dahi yapabilirsiniz birinden bir hizmet olarak almanız daha külfetli hale getirebilir. ( Gerekli önlemleri aldıktan sonra)
Bir ürün tasarımı yaptım ve satışa koydum. İlk satışta ürün adeti 1 adet olduğu için 1 stok açıp troll olarak fiyatı 50 tl lık ürünü 500 tlye koymuştum. Ve ürün satıldı. Daha sonra stoklar guncellendıgınde fıyat olması gereken fıyata cektıgımde hiç yorumu olmayan ürünüm 3 satış 5 satış derken artık ürünü başka ıplerden araştırdıgımda urunumun 1000 degerlendırmesı olan urunden bıle daha yukarıda oldugunu gordum Bu iş pek oyle şeylere bakmıyor. Ürünün tespitini çok iyi analiz ederseniz ve bu bahsettiğiniz hizmetlerden ziyade ürünün çekimi seo başlık araştırması gibi etkenleri düzgün bir biçimde yaparsanız bence çok daha hızlı satış başlıyor.