600 bin tl dediğin paraya şuanda 1+1 ev bile alınamıyor araba zaten alamıyorsun 2005 connectler bile 400 500 bin tl olmuş yani kısacası burada yaşadığın ağır sancılı durumun aslında o kadarda ağır sonuçlara yol açacak bir evrede olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Burada yaşadığın durum benimde başıma gelseydi ben aile bağları çok kuvvetli olan biri olduğum için intiharı düşünmezdim ama muhtemelen ölüden farksız şekilde 24 saat bu borcu düşünerek hayatımı cehenneme çevirerek yaşamaya devam ederdim.

Dolayısıyla bizim için yazması kolay bu ağır yük altında ezilmende çok normal ama bir gerçek var şuanda 600 bin küsür dediğin para ne yazık ki para bile değil

biraz kafanı toparla aile evinde yaşadığın için şanslısın bir işe girer sadece borcunu ödersin kendine bir çöp bile alma bu büyük hatanın bedellerini öde fazlasıyla öde ki birdaha kumar denen şans oyunları denen bu tuzağa tekrar düşme.

Çünkü insanlar şunu anlamıyor bu tarz sistemlerin hileye hurdaya ihtiyaçları yoktur çünkü bütün oyunlara baktığınızda zaten kasanın kazanmasına yönelik hazırlanmış oyunlar o yüzden bugün 1000 lirayı 100 bin lira yapmanın hiçbir mantığı yok zaten 100 bin lira yaptıysan borcun en az 10 katı daha fazla olacak bu kaçınılmaz bir gerçek o yüzden her zaman söylerim. Büyük kayıpların arkasında küçük kazançlar vardır.