cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fark ettiyseniz dating olayında herhangi bir alım-satım yok. Direkt işe başlıyorsun ve kız kılığına girerek erkeklerle konuşup dolandırmaya başlıyorsun. Gmail alım satım veya diğer şeylerde böyle bir olay yok. Her gmail alan kişi bir yeri manüple etmek için mi alıyor? Bence verdiğiniz örnek çok saçma. Ben direkt dolandırıcılık olayını söylüyorum siz R10 da kategorisi olan bir şeyi söylüyorsunuz
Sevgili hocam alınacak bir şey yok R10'da kategorisi olan ne konular kapandı benim üye olduğum 3 yılda. Ayrıca gmail almak satmak bile başlı başına manipülasyon. Google zaten ihtiyacınız kadar veriyor. Belli bir sayıdan fazlasını ALAMAZSIN diyor. Git firman için ücretli al diyor. Şimdi Google'ı manipüle etmek serbest ama insanları etmek etik değil öyle mi Ha bunu derken ben de gmail alıp satıyorum. Sizi kınadığım falan yok yanlış anlamayın sakın.

Iban to cyrpto işlemi de kanunen yasak mesela. Ama forumda konusu var. Limti bozumu yapmak da kanunen yasak ama forumda konusu var. Forumda konusu olması ölçü mü?

Forum yönetimi bir şeyin tezeği çıkana kadar serbest bırakıyor ticaret Kİ ÇOK DA İYİ YAPIYORLAR. Alan memnun satan memnun ise zaten yasaklamanın bence bir anlamı yok.

Webin neredeyse tamamı d*0landırıcılık hocam. Hele TR piyasasında. Siz farklı bir düyada mı yaşıyorsunuz?

Benim eleştirdiğim şey şu hocam: "Benim yaptığım manipülasyonlar mübah, başkasının yaptıkları haram" zihniyeti.