TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör çünkü hocam. Bir şeyin legal olup olmaması, ahlaki olup olmaması ya da benim veya sizin kafanıza yatıp yatmaması sektör olmasını engellemez ki.. Gmail alım satımı ne kadar sektörse dating de o kadar sektör.

Dünyanın en büyük dating sitesi LivU'dur ki çalıştığım firma yıllardır onlara hizmet veriyor. Onlarda bile fake var. Olmak zorunda. Olmazsa batarlar.

Bu sektör size doğru gelir ya da gelmez. Ona elbette kimse bir şey diyemez. Ama bu sektör olduğu gerçeğini değiştirmez.

Mesela forumda bir sürü insan toplu gmail alıyor? Neden? Bir yeri manüple etmek için değil mi? Forumda Kanva ve Capcut satılıyor, bu firmaları manipüle ederek satılmıyor mu? Play console hesabı alıp satanlar var, bunlar da Google'ı manipüle etmiyor mu? Seo'cuların birçoğu dış seo yaparken manipülasyon yapmıyor mu? BU ARADA BU PARAGRAFDA SAYDIĞIM HER ŞEYİN YA SATICI YA MÜŞTERİSİYİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN

Web sektörü yapısı itibarı ile manipülasyona açıktır. Büyük paralar kazanan manipülasyonu en iyi yapandır.
Fark ettiyseniz dating olayında herhangi bir alım-satım yok. Direkt işe başlıyorsun ve kız kılığına girerek erkeklerle konuşup dolandırmaya başlıyorsun. Gmail alım satım veya diğer şeylerde böyle bir olay yok. Her gmail alan kişi bir yeri manüple etmek için mi alıyor? Bence verdiğiniz örnek çok saçma. Ben direkt dolandırıcılık olayını söylüyorum siz R10 da kategorisi olan bir şeyi söylüyorsunuz