ferhatpetek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabanız ve motorunuz varsa dikkat edin.

Bugün İhlalli geçiş uyarısı aldım bir baktım Motorla FSM köprüsünden geçmişim güya ve ödeme yapmadığım için ceza kesilip yasal takibe alınmışım.

Ancak motorumla asla ücretli yol veya köprü kullanmadığım için hgs çıkarmamıştım eğer geçersemde manuel ödüyorum aslında işe uyanmamı sağlayan bu oldu.

Plakam kopyalanmış büyük ihtimalle yada farklı bir sebepten HGS yi arayıp durumu bildirdim. Kontrol ettiklerinde plakam motora ait olmasına rağmen fsmden geçen kişi arabayla benim plakamı kullanmış.

Şuan için şikâyette bulunup dosya açtırdım ve durumun en kısa zamanda düzelteleceğini ve cezanın silineceğini belirttiler. / Ayrıca trafik şubeye de bildirdim

İşin enterasan yanı bu fark edilmeden bana nasıl ceza kesildi sınıf olarak tamemen farklı araçlar bu kadar kolay mı bu işler

Otomatik ödeme kullanıyorsanız dikkat edin saygılar
hocam yaklaşık 2 ay öncede benim başıma geldi bulunduğum ilçenin tüm trafik ekipleri peşime takıldı araç plakası kopyalanmış ve tüv e girmem gerektiğini söylediler ve girdim çıktım şükür bir sorun çıkmadı tutanak tutup gönderdiler