İŞ ALIMIMIZ AKTİFTİR.(2025 NİSANA KADAR MÜSAİTLİK DURUMUNA GÖRE SÜREKLİ AKTİFTİR)
Herkese hayırlı geceler diliyorum. Bir durum nedeniyle ciddi bir borçlanmam oldu, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmem için biraz daha fazla performans göstermem gerekiyor..
Bu nedenle işlerinize talibim..
Yapabileceğim işler,
1-Excel (Makro kodlama ve userformlarla birlikte çalışma dahil profesyonel şekilde kullanabiliyorum.) Aynı zamanda selenyum ile bot yapabiliyorum excel aracılığıyla
2-Tüm ofis programlarında yapılması gereken copy paste veya ofis programlarınının tamamına ilişkin çalışma yürütebilirim.
3-Orta seviye wordpress web sitesi kurabiliyorum.
4-Giriş seviyesinde php ve giriş seviyesinde html biliyorum.
5-Giriş seviyesinde C# biliyorum.
6-Trendyol, Hepsiburada ve diğer e satış platformlarına ürün yüklemeleri vs gibi işlemleri gerek botla gerekse manuel olarak yapabilirim. Bu işyerlerinin çalışma sistemlerine büyük oranda hakimim..
7-Stockmount üzerinden ürün aktarımlarını ve xml bağlantıları ile ürünlerin kategorize edilmesi işlemlerini yapabiliyorum ve bu konuda tecrübeliyim.
8-Ayrıca gösterilmesi halinde veri düzenleme veya verilerin belirli bir şekle dönüştürülmesi işlemlerini ve diğer işlemleri kolayca yapabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.