Öncelikle çok teşekkür ederim geri bildiriminiz için. Yeni bir domainde bu kadar kısa sürede görüntülenme elde etmeniz gerçekten etkileyici. GPT botumuzun, içerik üretiminde sizin gibi değerli kullanıcılara yardımcı olabildiğini duymak bizim için büyük bir mutluluk.

Finans ve kredi gibi rekabetçi bir alanda elde ettiğiniz bu başlangıç, doğru strateji ve kaliteli içerikle neler yapılabileceğinin güzel bir örneği oldu. Ayrıca yine ai ile yazılan makalelerde index alır mı, almaz mı sorularına da güzel bir cevap oldu. Her ai makale index almayabilir ama SEO Killer ile yazılan makalelerde bu sorun yok

İleride de sitenizi düzenli olarak güncelleyerek ve SEO uygulamalarını optimize ederek, trafiğinizi ve etkileşiminizi artırmaya devam edebileceğinizi unutmayın lütfen. Başarılarınızın devamını diliyorum.

ttk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ay başında satın aldım, geçmişi olmayan bir ekonomi domaininde 3 adet içerik oluşturdum ve siteyle ilgilenmeyi unuttum. Sonuç mu? Sıfır ve ilgilenilmeyen site 2 haftada 300 civarı görüntülenme almış hemde finans kredi alanında. Teşekkürler tavsiye ederim