bay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciromuz yüksek. Önerebileceğiniz altyapı firması var mıdır
QUKA Soft incelemenizi öneririm. Tepe pakette bir miktar indirim yaptırabiliriz. Maliyetleri düşük. Özellikleri yüksek.

esquare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle de açıklama gereği duyayım. Burada amacım T-Soft'u kötülemek değil. Bütçeniz varsa mutlaka kendi yazılımınızı yaptırın. Bunun arkasındayım.

Şu an halihazırda T-Soft'un yüksek bir paketini harici bir sunucu da kullanıyorum. Piyasadaki tüm yazılımları kullandım ama en kullanışlısı T-Soft. Yazılımı geçtim. Suncuya verdiğim fiyat çok yüksek. Verdiği sunucuyu 1/5 fiyatına ben temin edebilirdim ama böyle bir şans tanınmıyor.
Buna katılmıyorum. Bütçeniz fazla ise bence paket yazılım ile çalışın. Çünkü yazılıma yüksek bütçe ayıran reklama da ayırır. Bu da satışın yükselmesi anlamına gelir. Bu durumda altyapıya daha fazla iş düşer. Veri Güvenliği - Yedekleme - Hız - Sorunsuz Çalışma vs.

TSOFT ile bizim de yıldızımız çok barışmadı. Birçok şirketi sistemden çıkardık. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Altyapıya yatırım yapanlar için destek ve sistemleri güzel işliyor. Ama orta ve alt seviye için çok - çok ama çok pahalı geliyor.