Hocam toplamda ödemeniz gereken toplam taksitler 17.500 TL iken 12.500 TL ile taksitleri ödeyemez.
Denizbankta zaten Allah versin faizin faizini aldığından dolayı aslında sadece küçük bir kısım ana taksite gidiyordur.
Baktığınızda bir yanlışlık yok gibi görünüyor. Tabii detaylı olarak hesap hareketlerini incelemeniz lazım.
Haklı olduğunuz kısım emekli maaşına el koyamaz.
Hocam ben de farkındayım bu durumun. Bankayla görüştük. 5.000 TL biz yatıralım gerekirse daha fazla bir rakam fitleyecek misin diye. Emin değilim kesilen faiz oranına göre yetmeyebilir tarzı konuşunca yatırmadık zaten. 17.500 TL ödemeye 12.500 TL yetmeyeceğinin biz de farkındayız
çok geçmiş olsun itiraz edin bölgenizdeki adliyenin icra servisine gidin, o banka çok tehlikeli kırmızı listede olan bir banka borc 15000 ise hesapta 12500 gördüyse borcu cekmez ana para kalır 15in üzerindeki faizi alır, birde birden fazla bankaya gidip, hesap ile alakalı ödeme işlemi yaptıysa eski yıllarda her şube oraya bir hesap acmıstır, evine en yakın şubenin hesabı kalsın onun ibanını ve hesabını kullan, uzak durabildiğin kadar uzak dur o bankadan, gayrimenkul varsa ailenin üzerine ona el koyarlar ihale ile satarlar haberiniz olmaz itiraz edilmeyen yerleri alıyordum eskiden gayrimenkul, adamlar bilmediğinden itiraz etmiyorlarmış iş işten geçtikten sonra borc cığ gibi büyür.
Denizbank konusunda evet ben de aynı düşüncedeyim. Babama da demiştima tekrar bulaşmış maalesef. Ev falan yok üstüne zaten ama benim sorum maaşı ben nasıl toplu şekilde geri alırım onu emrak ediyorum.