lolembi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem gitmiyor hocam neden 4 sene kullandın? Ona bakılırsa torosda gitmiyor broadway'da gitmiyor. Dizel turbolu kullanan kişiler tabiiki gitmiyor diyebilir.
Dizel turbolu kullananlar atmosferik motorlara gitmiyor demesi çok normal. Araç gidiyor, tamamen şöförün nasıl kullanmak istediğine bağlı bir yorum bu.

Kamyonlar selektör atıyor diyorsun, Tekirdağ'da bağlar bayırı diye bir yer var full yokuş, çevre yoluda full yokuşlu bir yer, ben 5 ile selektör atarak gidiyorum yüksek devir falan değil. Bir gün video çekip atacağım buraya
Ben o arabayı kendi biriklerimle alabileceğim sıfır araba en ucuz o araba olduğu için aldım. Amacım sıfır araba almaktı.
4 sene kullandım mecbur kullandım!!! Nedenini bilmeden bence laf sokmaya gerek yok. Dört senenin sonunda ilgili birikimlerimi yaptığımız an anında hemen sattım arkama bile bakmadan.
Şimdi gittik 1 tane sıfır 1.5 TSI Skoda Scala, 1 tane de 2016 model 1.2 TSI Seat Ibiza aldım.
Aklıma her geldiğinde Allah'ıma şükrediyorum o arabadan kurtulduğuma.

Kardeşim devir yüksek kullandıktan sonra arabanın ciğerini söktükten sonra az önce ki yorumda bahsettiğim gibi bisiklet pedalına da canının son damlasına kadar güç verdiğinde hızlı gider. Yaktığın mazota değmez. Birde deviri o kadar yüksek kullanmakta fayda etmiyor. Bana bayi bu arabalar yağ yakmıyor dedi. Bende mecburen yüksek devirlerde kullanıyordum bahsettiğin gibi. Hem benzin dayanmıyordu hemde deli gibi de yağ yakıyordu.

Bana desen ki çapına göre normal, atmosferik araç desen anlarım. Yok uçuyor yok kaçıyor. Geçin bu işleri. Ben uzun kullanımdan sonra yorumlarınızı almak isterim.
İstanbul'da, Tekirdağ'da kullanmak bir şey değil. Tekirdağ gibi bir yerde örnek vermen de çok komik. Gel bakalım bi doğu anadolu ya, Güney Doğuya. Rakımın yüksek olduğu yerlerde bide yorum yapmanı isterim.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz da yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.