rean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alttan alacaksın durumu izah edeceksin müşteriyi engellemek ne hahaha
Hocam birisi size ****** dese alttan alabilir misiniz Ben de biraz agresifim sanırım.
solokod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın @angelicmoon;

Sizin son paylaştığınız mesajda da göründüğü üzere, resimden bağımsız olarak müşteriye istediği rengi soruyorsunuz. Bu basit soruya doğru cevap veremiyorsa, bu satıcı olarak sizin değil, alıcı olarak müşterinin üzerinde düşünmesi gereken bir durum.

Diğer tarafatan renk seçimi için uyarı koy, sepette tekrar renk sor gibi gereksiz geliştirmeler yerine işinize ve doğru müşterinize değer katacak geliştirmelere odaklanın. Herkesi mutlu etmeye çalışmak, her işi yapmaya çalışmak gibidir. Sizde bilirsiniz ki her işi yapan aslında hiçbir iş yapmıyor demektir. Kolaylıklar dilerim
Hocam önceden de sorun yaşıyorduk insanlar resimde ne görüyorsa onun geleceğini zannediyor. Halâ böyle bir kesim var. Onun için renk seçiniz kısmının üstüne Önce renk sonra beden seçiniz yazısı ekledim. Yetmedi Renk seçiniz kısmının etrafında css ile bir border dönmesini ayarladım. Adam renk vererek seçtiği halde bana beyaz göndermişsiniz lan yavşaklar deyince tepemin tası atıyor

atiii01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hakaretten bağımsız olarak bu gibi karmaşıklıkları önlemek için varyant eklentilerine iyi bakmak gerekiyor hocam. e ticaret olarak artık trendyola amazona insanlar çok alıştı o yüzden bunlar gibi yapmak lazım diye düşünüyorum. hakareti de çok güzel yönetmişsiniz bence. arkadaş birini kirletirse o yıkanana kadar diğerini giysin
Hocam keşke ben de öyle yapmak isterim ama her firma her renge ait resim çekemiyor. Bize de haftada en az 150-200 ürün geliyor yeni. Bunu yapmak, yetişmek, tek tek renk eklemek, olmayan rengi photoshopta değiştirmek felan çok uzun ve iş yükü. Bir de 3 sitemiz var 2sine tek tek yüklüyorum.