1.4 Egea çekiyor diyenler ya arabadan anlamayandır, ya 2 gün kullandıktan sonra bu yorumu yapandır yada aldığı arabanın değeri düşmeden satmak için överek arabasını satma peşinde olanlardır bana göre.

Hani deseniz ki benim amacım hız yapmak değil, ben uzun yola çok çıkmicam, beni bi yerden bi yere götürsün o yüzden araba çok çok iyi diye övseniz anlarım ve sonuna kadar hak veririm.
Ama yok araba çekmiyor diyenler arabadan anlamıyor, yok araba çok iyi gidiyor yok şöyle yok böyle.
Aynen sen sürekli arabayı 5 bin devir ve üstünde sürekli kullanmaya devam et. Arabanın selasını verirsin bir kaç yıl sonra.
Bindiğin bisiklete de abanırsan bisiklette hızlı gider.

O araba kalıbının arabası değil. 1.4 Egea gitmiyor. Yüksek devirde sürekli kullanırsan o arabaya benzin dayandıramazsın. Gitmeyen arabaya sürekli benzin almakta akıl işi değildir.
Git lüks araç kirala sürekli ona benzin al en azından bindiğin arabadan zevk alırsın.

Ben 4 sene kullandım 1.4 Egea benden iyi kimse bilemez. Neymiş olay araba da değil şofördeymiş.
Gel kardeşim seni Erzincan-Sivas arasında Sakaltutan otoyoluna götüreyim.
Tırlar sana selektör yapıp seni solladığı zaman bana nasıl bakacağınızı çok merak ediyorum