Trendyol ile yürüttüğüm iş birliği kapsamında, görüntülenme sayılarım siparişlere kıyasla düşük kalmaktadır. Görüntülenme sayılarını artırmaya yönelik çözümler arıyorum ve bu noktada bir bota ihtiyaç duyuyorum.
Öncelikli Beklentilerim: - Görüntülenme Türü: Ürün yerine marka görüntülenmesi istiyorum.
- Algoritma Uyumluluğu: Trendyol algoritmasına göre, yalnızca mobil cihazlardan yapılan tıklamalar görüntülenme olarak sayılmaktadır. Bu nedenle, aktif çerezli hesaplarla işlem yapılması gerekmektedir.
- İş Modeli: Daha önce "yapabilirim" diyen birçok kişiyle görüştüm ancak henüz bu konuda başarı sağlayan olmadı. Bu işi daha önce yapmış veya bu konuda uzman olan kişilerle çalışmak istiyorum.
Çalışma Şartlarım: - Sonuç Odaklı Yaklaşım: Tarafıma verilen linke iş sonunda deneme amaçlı görüntülenme sağlanmasını talep ediyorum.
- Ödeme: Peşin ödeme yapmam. Deneme sonuçları olumlu olursa fiyat konusunda anlaşır ve ödemeyi gerçekleştirir, botu satın alırım. ( fiyatı en başından konuşacağız elbette)
İlgili ve bu işi yapabileceğine emin olan kişiler iletişime geçebilir.
Görevlendirme sistemi ile görüntülenme sağlarım diyen arkadaşlarda olursa onlarla da görüşebilirim.