lolembi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam kesinlikle, ama bir video var adam arabada ayağa kalkıyor, gitmiyor gitmiyor diye isyan ediyor. Sonra ne oluyor 1.4 egealar kötü oluyor.
Hayır kötü olan onun beklentisi ve şöförlüğü.
hocam ben çok araba kullandım, hayatımın bir döneminde de egea kullanmak nasip oldu.

1.4 easy plus sedan egea satın aldım 735.000tlye 2023 yılında. arabayı yaklaşık 16 bin km boyunca kullandım. istanbul içinde olmama rağmen gerçekten beni araba kullanmaktan bezdiren bir arabaydı. arabayı kullanırken tabii ki sizin gibi milletin şoförlüğüne laf ederdim gitmediğini söylüyorlar diye. ama maalesef ki gözlerimle gördüm 8 ay kullandım şahit oldum. araba ne yapsan ne etsen gitmiyor. hafif eğimli bir yer tırmanırken klima açık olursa mecburen vites düşüreceksiniz. araba doluysa mecburen vites düşüreceksiniz. vites düşürdükten sonra bile toparlayamazsa bir vites daha düşüreceksiniz. baktınız devri toparlıyor (5000) tekrar vites atacaksınız. gaza basıyorsunuz baktınız gitmiyor, ne yapacaksınız? vites düşüreceksiniz. paso düşürüp yükselterek acı çeke çeke yolunuzu bitireceksiniz. bunlar şehir efsanesi değil, gerçekler. egea düşünüyorsanız minimum 1.3 almalısınız. 1.4 gerçekten çöplük