YellowTiger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, biraz dobra yazacağım, lütfen yanlış anlamayın.
Profilinize ve hesaplarınıza baktım:
1-) Kendi web siteniz müşteri cezbetmiyor; oldukça basit duruyor. Hem fontlar hem de sitedeki hatalar dikkat çekiyor. Footer'daki "Referanslarımız" sayfası çalışmıyor. Ayrıca footer kısmında taşmalar ve kaymalar mevcut.
2-) "Hakkımızda" bölümüne masaüstü cihazlardan girildiğinde, resim boyutları uyumsuz ve yazılar düzensiz görünüyor.
3-) Sosyal medya hesabınızda 20K takipçi var, ancak reels izlenmeleri 100-200 civarında. Bu iş bot takipçilerle olmaz.
4-) Sosyal medya hesabınızda hep stok görseller kullanılmış. Yaptığınız işleri paylaşarak bir profil düzeni oluşturmanız daha etkili olur.
5-) Com.tr uzantılı bir siteniz var, fakat iletişim e-posta adresiniz Gmail. Bu durum kurumsallıktan uzak bir izlenim yaratıyor.
6-) Web sitenizdeki iletişim formu İngilizce, ancak siteniz Türkçe. Bu da önemli bir eksiklik.

Bu yazdıklarım, sizi kötülemek için değil, sadece gördüklerimi ifade etmek için yazılmıştır. (Herkesin doğrusu farklıdır, ancak bana göre bu eksiklerin giderilmesi önemlidir.)
Haklısınız hocam yarın SEO uyumlu Blog sitesi yapıcam inşallah. İnstagramda adobeden tasarlayıp reklamlara başlamayı düşünüyorum artık.