Adsense web tarafında denetim mekanizması 2019 yılında değişti onun öncesinde bot sunucu hitleri ile gösterimden kazananlar sahte trafik ile kazanç sağlayanlar vs bir çok şey yapılıyordu 2019 güncellemesi ile kısıtlama site trafiği değerlendirme gelince o işler biraz buhar oldu, şimdi asıl konuya geleceğim cse tarafında denetim tarafı adsense gibi değil bana göre 2019 öncesinde kalmış oyun sitesi mp3 gibi sitelerinin arama kısmına koyup kazanç sağlayanlar var bunu çoğu kişi biliyor zaten bunun harici de çoğu kişi çok farklı değişik işlerle organik+yapay trafikler ile kazanç sağlıyorlar.
Cse hesapları zaten genel olarak çok bulunan hesaplar değil forumdan alıp yurtdışına satanlar da var iş açığının fazla olduğuda yeni yeni biliniyor bence o yüzden hesaplara talep biraz arttı

xdrive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSE'de tık başı 1k-2k bile alabilirsiniz. Hatta kişi, CSE üzerinden arama yapıp reklam çıkan sitede bir dönüşüm gerçekleştirse işte form, satın alma gibi tık başı 5-10k rakamlara bile ulaşabilirsiniz.
O rakamlar web tarafında da var aslında ama denetim çok fazla CSE o konularda gördüğüm kadarıyla çok daha rahat